Ønsker du penere panelovner, mer effektiv varme og samtidig senke strømregningen?

Varme (privat)

Ønsker du penere panelovner, mer effektiv varme og samtidig senke strømregningen?

Da har vi gode løsninger for ditt behov. Gamle panelovner er ineffektive, lite miljøvennlige og ikke spesielt vakre.

Vi sikrer deg effektive panelovner med automatiske styringssystemer som hever og senker temperaturen etter den enkeltes behov

Kontakt Tandbergs Elektriske – vi sikrer deg en god løsning!

Bestill elektriker nå

  X

  Bestill elektriker

  For å få et gratis prisoverslag vennligst ring oss på 22 17 37 40 eller fyll ut skjemaet nedenfor for et kort besøk fra en av våre elektrikere

   

  Referanse PRIVAT
  I går ettermiddag hadde jeg sluttbefaring med Einar, og vi er strålende fornøyd med arbeidet som er gjort. Da tenker jeg ikke bare på selve den håndverksmessige utførelsen, men også evnen til å vurdere ulike alternative løsninger opp mot hverandre med mål om å finne en som er best tilpasset vårt behov. Vi setter også stor pris på måten vi hele veien har blitt orientert om ulike aspekter (ikke minst sikkerhetsmessige) ved vårt el-anlegg. Tusen takk for godt utført arbeid!
  Jo Asplin, Boligeier
  Referanse PRIVAT
  Vi har aldri før hatt håndverkere i huset som har vært så dyktige og høflige som Tandberg Elektriske. Utført til avtalt pris, avtalt tid og på en måte som jeg ikke tror noen annen hadde gjort det. Han kommer med gode estetiske og praktiske forslag.
  M Gellein, Boligeier
  Referanse PRIVAT
  Jeg vil bare skryte av de gutta som utførte arbeidet hos oss. Serviceinnstilte og utrolig dyktige. Jeg kommer til å anbefale dere til alle som spør. Tusen takk for hjelpen og arbeidet. Dere hører garantert fra meg i fremtiden når nye oppdrag skal utføres.
  Andreas Nedregard/Therese Larsson , Boligeiere
  Varmepanel
  Varmepaneler

   

  Miljøpanel
  Miljøpaneler

   

  Gulvvarme inne
  Gulvvarme inne

   

  Varmekabler ute
  Varmekabler ute