Dette mener våre kunder

Vi har spurt noen av våre kunder om hva de mente om Tandbergs Elektriske og våre medarbeidere:

.
Referanse NÆRING
TV 2 AS har benyttet Tandbergs Elektriske i mer enn 20 år som fast installatør og konsulent innen elektrofaget. Med stort krav til redundans innen produksjonssystemer og datarom har Tandberg Elektriske levert avanserte UPS- og reservekraftsystemer som har vist seg pålitelige i alle år det har vært i drift. Kort sagt kan en si at det ikke har vært noen strømbrudd som har påvirket sendesystemene siden oppstarten på TV 2s hovedkontor i Oslo. Dette takket være robuste systemer og stabil tilgang på kompetente medarbeidere fra Tandbergs Elektriske. Jeg er glad for å ha med Tandbergs Elektriske i etableringen av ny infrastruktur for TV produksjon i Nydalen, samt til installasjon og drift av reservekraft-systemer for Screen Studios på Gullhaug Torg, hvor det meste av TV 2s store studioproduksjoner og live-sendinger produseres.
Bjørnar Dynge, Operativ ansvarlig for Screen Media, tidligere produksjonssjef i TV2
Referanse SAMEIE
Snuserud borettslag engasjerte Tandbergs elektriske as til å totalrenovere det elektriske anlegget i borettslaget etter en anbudsrunde. Tandbergs elektriske gjorde jobben raskt, skikkelig og til vår fulle tilfredsstillelse. Vi har senere valgt å bruke Tandberg elektriske til alle jobber i regi av borettslaget pga av deres serviceinnstilling, kvalitet og leveringsdyktighet.
Dag Henning Reksnes, styreleder Snuserud borettslag
Referanse PRIVAT
Retting av mangler på rapport fra Havslund Nett AS. Tusen takk til effektive Tomas Guneriussen som utførte jobben i Sognsvannsveien 49 c på mandag. Så raskt utført, dyktig og en hyggelig elektriker! Kan virkelig anbefale Tandberg Elektriske. 
Kari Haukenas Nybråten, Boligeier 28.September 2018.
Referanse PRIVAT
Oppkobling av 2 stk. terrassevarmere. Takk for utmerket utført jobb! Det å bestille en jobb fra Tandbergs Elektriske er ikke forbundet med «SPENNING» da man alltid vet at det blir bra! God sommer 🙂
Jann Bjørne jr., Boligeier 12. juli 2018.
Referanse PRIVAT
Kontrollere støpsel og stikk til platetopp, det kommer knitrelyder.    Vil bare takke for fantastisk service og arbeid! Bare det å møte opp til planlagt tid er nesten for godt til å være sant. Jeg har endelig funnet min elektriker. 
Simen Gulliksen , Boligeier 3. mai 2018.
Referanse PRIVAT
I går ettermiddag hadde jeg sluttbefaring med Einar, og vi er strålende fornøyd med arbeidet som er gjort. Da tenker jeg ikke bare på selve den håndverksmessige utførelsen, men også evnen til å vurdere ulike alternative løsninger opp mot hverandre med mål om å finne en som er best tilpasset vårt behov. Vi setter også stor pris på måten vi hele veien har blitt orientert om ulike aspekter (ikke minst sikkerhetsmessige) ved vårt el-anlegg. Tusen takk for godt utført arbeid!
Jo Asplin, Boligeier
Referanse PRIVAT
Vi har aldri før hatt håndverkere i huset som har vært så dyktige og høflige som Tandberg Elektriske. Utført til avtalt pris, avtalt tid og på en måte som jeg ikke tror noen annen hadde gjort det. Han kommer med gode estetiske og praktiske forslag.
M Gellein, Boligeier
Referanse PRIVAT
Jeg vil bare skryte av de gutta som utførte arbeidet hos oss. Serviceinnstilte og utrolig dyktige. Jeg kommer til å anbefale dere til alle som spør. Tusen takk for hjelpen og arbeidet. Dere hører garantert fra meg i fremtiden når nye oppdrag skal utføres.
Andreas Nedregard/Therese Larsson , Boligeiere
Referanse PRIVAT
Kjøpe inn og montere downlights ( spottere). Kom til avtalt tid og leverte et godt resultat. Meget fornøyd.
Øystein Knudsen, 8. mars 2017 , Boligeier
Referanse PRIVAT
Montere 2 stikk kontakter (fast instalasjon) max 7 meter. ca. 2 timers jobb. Vi hadde gleden av å bli kjent med Claes, elektriker som kom fra Tandberg Claes kommer innunder den kategori som gjør et vanvittig bra arbeid. Vi tror ikke det er mange som kan måle seg opp mot Claes sine ferdigheter . Takstmann på Nordberg.

Barbara Bertanek, Takstmann på Nordberg.

Firmakunder :

Vi er omtalt hos  Meglerportalen

www.meglerportalen.no  og Forbrukertorget.no